INFORMACIÓN Oposicions Mestres Catalunya

Vols treballar com a Mestre a CatalunyaMasterD et prepara per superar amb èxit les Oposicions d'Educació Primària. Els excel·lents resultats dels nostres alumnes ens avalen. Aprova amb plaça a la propera convocatòria i aconsegueix un treball públic com a Mestre de Primària a Catalunya.

Acadèmia Oposicions Primària

MasterD és una xarxa de Centres distribuïts per tota Espanya que compta amb més de 25 anys d'experiència en la preparació d'opositors com tu. T'oferim un mètode personalitzat, un equip d'experts et guiarà durant tota l'oposició. Posem a la teva disposició la preparació del 100% de les proves, pràctica de l'oratòria, classes per apartats, correcció individualitzada, temaris actualitzats i un llibre amb casos pràctics resolts. A més, comptaràs amb una revista especialitzada en la què podràs publicar el teu propi contingut i guanyar punts per al concurs de lesOposicions d'Educació Primària.

Posem a la teva disposició el nostre campus virtual i acadèmies de preparació d'oposicions a Barcelona i Tarragona, on podràs assistir a tallers presencials i classes en grup. A què esperes?

Informa't i comença a preparar-te les Oposicions de Mestres d'Educació Primària a Catalunya!

Característiques de l'oposició

Punts a la fase del concurs

Publicant a la nostra revista DIDACTIA

Preparem el 100% de les proves

Professorat expert a cada prova

Casos pràctics

Múltiples exercicis i casos pràctics

Programació didàctica

Correcció personalitzada 

Simulacres d'examen

Similars als exàmens oficials

Pràctica de l'oratòria

Simulacres i entrenament

Sol·licita Informació