INFORMACIÓN Oposicions Secundària Catalunya

Vols treballar com a professor a Catalunya? MasterD et prepara per superar amb èxit les Oposicions d'Educació Secundària. Els excel·lents resultats dels nostres alumnes ens avalen. Aprova amb plaça a la propera convocatòria i aconsegueix un treball públic com a Professor de Secundària a Catalunya.

Acadèmia Preparació Professorat

MasterD és una xarxa de Centres distribuïts per tota Espanya que compta amb més de 25 anys d'experiència en la preparació d'opositors com tu. T'oferim un mètode personalitzat, un equip d'experts et guiarà durant tota l'oposició. Posem a la teva disposició la preparació del 100% de les proves, pràctica de l'oratòria, classes per apartats, correcció individualitzada, temaris actualitzats i un llibre amb casos pràctics resolts. A més, comptaràs amb una revista especialitzada en la què podràs publicar el teu propi contingut i guanyar punts per al concurs de les Oposicions d'Educació Secundària a Catalunya.

Tindràs accés al campus virtual, a més de les acadèmies de preparació d'oposicions a Barcelona i Tarragona, on podràs assistir a tallers presencials i classes en grup. A què esperes?

Informa't i comença a preparar-te les Oposicions de Professors d'Educació Secundària a Catalunya!

Característiques de l'oposició

Punts a la fase del concurs

Publicant a la nostra revista DIDACTIA

Preparem el 100% de les proves

Professorat expert a cada prova

Casos pràctics

Múltiples exercicis i casos pràctics

Programació didàctica

Correcció personalitzada 

Simulacres d'examen

Similars als exàmens oficials

Pràctica de l'oratòria

Simulacres i entrenament

Sol·licita Informació