Oposicions Secundària Catalunya

Oposicions Secundària Catalunya

En MasterD et preparem amb èxit les oposicions per a professorat de secundària a Catalunya. El nostre sistema de preparació exclusiu CEyP8.10, garanteix el teu resultat amb una formació oberta, una combinació d'estudi online en campus virtual i presencial en les nostres acadèmies. Els excel·lents resultats dels nostres alumnes ens avalen.

Acadèmia Preparació Professorat

En MasterD comptem amb més de 30 anys preparant oposicions de secundària amb excel·lents resultats. Si et decideixes a preparar aquestes oposicions amb nosaltres, ho faràs amb el millor temari del mercat, elaborat per un equip d'experts que et prepararan de manera individual cada prova i et guiaran durant tota l'oposició.

Pràctica de l'oratòria, classes per apartats, correcció individualitzada, temaris actualitzats i un llibre amb casos pràctics resolts. A més, comptaràs amb una revista especialitzada en la què podràs publicar el teu propi contingut i guanyar punts per al concurs de la convocatòria d'educació secundària a la qual et presentis.

Tindràs accés al campus virtual, a més de les acadèmies de preparació d'oposicions a Barcelona i Tarragona, on podràs assistir a tallers presencials i classes en grup. A què esperes?

Informa't ja i comença a preparar-te les oposicions de secundària a Catalunya. Aprova amb plaça a la propera convocatòria i aconsegueix un treball públic.

Convocatòria d´Oposicions de Secundària de Catalunya 

Aquesta és la gran oportunitat que molts opositors estaven esperant, comença la teva preparació en 2023 i aconsegueix plaça en la pròxima convocatòria. En MasterD t'oferim la nostra metodologia única online i semipresencial, totalment flexible i adaptada a l'alumne. No esperis més i apunta't!

Ser Professor Secundària Catalunya

Check

Punts a la Fase del Concurs

Publicant a la nostra revista DIDACTIA
Check

Preparem el 100% de les Proves

Professorat expert a cada prova
Check

Casos Pràctics

Múltiples exercicis i casos pràctics

Check

Programació Didàctica

Correcció personalitzada 

Check

Simulacres d'Examen

Similars als exàmens oficials

Check

Pràctica de l'Oratòria

Simulacres i entrenament

TE INFORMAMOS SIN COMPROMISO

Rellena el formulario para que podamos responderte.

Comparte ésta página: