OPO Catalunya 2024: 900 places de Mossos d'Esquadra

Oposicions Mossos d'Esquadra

Oposicions Mossos d'Esquadra

Curs Preparació per a les Oposicions Mossos d'Esqudra 2024

Si el teu somni és esdevenir mosso d'esquadra, el moment és ara, i amb els canvis recents, les oportunitats s'han ampliat. Amb la possibilitat d'accedir des de batxiller o equivalent i sense límit d'edat, les portes estan obertes per a tots els qui aspiren a aquesta vocació honorable.

MasterD t'ofereix una oportunitat única amb el seu curs de preparació per a les oposicions de Mossos d'Esquadra 2024. Amb aquest programa, tindràs accés a una formació excepcional i una preparació completa, donant-te les eines necessàries per afrontar amb èxit les proves d'oposició.

 • Professors Experts i Formació amb Agents: El teu camí cap a ser un mosso d'esquadra està guiat per professionals amb una vasta experiència. Els teus professors seran experts en la matèria i, a més, rebràs formació pràctica directa amb agents en actiu, proporcionant-te una perspectiva realista i enriquidora del teu futur rol.
 • Preparació de l'Entrevista Personal: Una part crucial de les oposicions és l'entrevista personal. El curs et proporcionarà una preparació intensiva, assessorament i tècniques per abordar aquesta fase amb confiança i eficàcia.
 • Simulacres d'Examen com en la Convocatòria: Amb simulacres d'examen basats en les convocatòries reals, tindràs l'oportunitat de practicar i familiaritzar-te amb l'estructura i el contingut dels exàmens, afegint un valor inestimable a la teva preparació.
 • Activitats en les Nostres Acadèmies: Les acadèmies de MasterD no només ofereixen un entorn d'estudi, sinó també un lloc per compartir experiències, aprendre de companys i establir una xarxa de suport mutu.
 • Casos Pràctics Actualitzats i Conformes a la Legislació Vigent: Els casos pràctics proporcionats estaran en sintonia amb la legislació actual, garantint que la teva preparació estigui al dia i s'ajusti als requisits del moment.
 • Alumnes Aprovats amb Plaça en Totes les Convocatòries: La prova de l'èxit del curs és evident a través dels alumnes que han aconseguit plaça en totes les convocatòries. Aquest historial d'èxits demostra la qualitat i eficàcia del programa de preparació.

Amb aquest curs, no només et prepares per a les oposicions de Mossos d'Esquadra, sinó que també et sumergeixes en una experiència educativa enriquidora, acompanyat de professionals que comparteixen la teva passió per la seguretat i el servei públic. Prepara't per a un futur que reflecteixi la teva dedicació i somni de ser mosso d'esquadra.

 

30 anys formant Mossos d'Esquadra

Amb tres dècades de dedicació i excel·lència en la formació de Mossos d'Esquadra, el nostre compromís amb la preparació dels futurs agents és inquebrantable. En el teu viatge cap a l'assoliment d'aquesta prestigiosa professió, podràs gaudir d'una sèrie de recursos i avantatges que faran que la teva experiència formativa sigui excepcional.

 • Equip Docent Experimentat: El teu aprenentatge estarà guiats per un equip docent amb una ampla experiència en la formació de Mossos d'Esquadra. Aquests professors i entrenadors experimentats t'acompanyaran durant tot el procés d'ensenyament, assegurant que assimilis els coneixements necessaris de manera efectiva.
 • Campus Virtual Modern: Disposaràs d'un campus virtual modern, concebut com una veritable comunitat d'aprenentatge. A través d'aquest entorn interactiu i tecnològicament avançat, podràs accedir a material didàctic, participar en fòrums de debat i connectar amb altres aspirants i professionals, creant una experiència educativa completa.
 • Serveis i Recursos Docents Abundants: Amb l'objectiu de facilitar el teu camí cap a l'èxit, oferim una multitud de serveis i recursos docents. Des de sessions de tutoria personalitzades fins a materials d'estudi complets i actualitzats, tot està dissenyat per optimitzar el teu aprenentatge i preparació.
 • Metodologia Flexible i Exigent: La nostra metodologia docent és flexible per adaptar-se al teu estil d'aprenentatge, però alhora exigent en les teves avaluacions. Mitjançant aquest equilibri, promovem una preparació integral i efectiva. Aquesta filosofia es reflecteix en el nostre exclusiu sistema CE y P8.10, dissenyat per assegurar que afrontis amb confiança totes les proves d'accés al teu lloc d'Mosso.
 • Assoliments Destacats: Amb una història de destacats alumnes aprovats, els resultats parlen per si mateixos. La teva preparació amb nosaltres no només et col·locarà en una posició d'avantatge, sinó que també et permetrà formar part d'una comunitat educativa que ha demostrat repetidament la seva excel·lència.
 • Prepara't per la Propera Convocatòria: Amb la propera convocatòria en el teu horitzó, aprofita aquesta oportunitat per preparar-te amb els millors. Amb més de 30 anys d'experiència, la nostra missió és dotar-te de les eines, els coneixements i la confiança necessaris per aconseguir un lloc com a Mosso d'Esquadra. Un futur replet d'èxits t'espera, i estem aquí per guiar-te en cada pas.

 

Convocatòria Mossos 2024

Vols presentar-te a la Convocatòria de Mossos d´Esquadra? En MasterD trobaràs la millor preparació de proves físiques, teòriques, psicotècnics i entrevista personal.

Enguany comptem amb una gran convocatòria de places, així que no perdis l'oportunitat d'aconseguir la teva i ser Mosso d´Esquadra.

 • Convocatòria Mossos d´Esquadra 2023: 1700 places.
 • Convocatòria Mossos d´Esquadra 2021: 435 places.
 • Convocatòria Mossos d´Esquadra 2019: 750 places.
 • Convocatòria Mossos d´Esquadra 2017: 500 places.
 • Convocatòria Mossos d´Esquadra 2011: 600 places.

 

OPO Mossos d'Esquadra 2024

En 2024, la Generalitat de Catalunya ha llançat la OPO que inclou l'oferta d'ocupació pública de 900 places per al cos de Mossos d'Esquadra. És el millor moment per a avançar-te a la resta d'aspirants i començar a preparar la pròxima convocatòria.

 

Temari Oposicions Mossos

El temari establert per la Generalitat de Catalunya, segons les bases de la convocatòria de Mossos d'Esquadra per al 2023, ofereix una estructura detallada que engloba 21 temes agrupats en diversos blocs fonamentals. Aquesta organització pretén proporcionar als aspirants una comprensió completa de les àrees essencials per exercir amb eficàcia les funcions dins del cos de Mossos d'Esquadra.

 1. Coneixements de l'entorn: Aquest bloc s'enfoca en proporcionar als aspirants una visió contextual del seu entorn laboral i social. Inclou temes que aborden la geografia local, la diversitat cultural, l'estructura social i altres factors rellevants que contribueixen a una comprensió més àmplia del context en què els Mossos d'Esquadra exerceixen les seves funcions.
 2. Institucional: Aquest bloc se centra en la comprensió profunda de l'estructura institucional de la Generalitat de Catalunya, destacant la relació i la interacció dels Mossos d'Esquadra amb altres òrgans i institucions públiques. L'objectiu és que els aspirants entenguin el marc legal i institucional que regula la seva actuació i responsabilitats.
 3. Seguretat i Policia: Un dels blocs més crucials, ja que aborda temes que van des de la teoria de la seguretat fins als protocols policials i la resolució de conflictes. Aquesta secció busca dotar als futurs Mossos d'Esquadra d'un coneixement profund sobre com mantenir la seguretat ciutadana i com gestionar situacions de risc amb eficàcia.
 4. Actualitat: El bloc d'actualitat ofereix una visió dinàmica de les qüestions contemporànies que poden impactar el treball dels Mossos d'Esquadra. Des del coneixement de les últimes legislacions fins a la comprensió dels reptes socials emergents, aquesta secció pren en consideració la importància d'estar al dia amb els esdeveniments actuals per a una actuació policial informada i eficaç.

Aquest enfocament detallat del temari reflecteix la dedicació de la Generalitat de Catalunya per proporcionar una preparació integral als aspirants als Mossos d'Esquadra, assegurant que estiguin ben equipats per enfrontar-se als reptes variats i complexos de la seva tasca policial.

 

Quant cobra un Mosso d'Esquadra al mes?

Quan es tracta del salari d'un Mosso d'Esquadra, la transparència és clau. Aquest cos de seguretat a Catalunya exerceix un paper vital en el manteniment de l'ordre i la seguretat ciutadana. En explorar les xifres, es revela que el sou mitjà d'un Mosso d'Esquadra se situa al voltant dels 2.700 euros bruts al mes.

És important tenir en compte que aquest número és una referència general, ja que diversos factors poden influir en la remuneració total. Un dels elements clau és el destí assignat, ja que el cost de vida pot variar significativament entre diferents àrees geogràfiques. A més, l'antiguitat en el servei també pot ser un factor determinant per a augmentar el salari.

La naturalesa del treball policial, sovint desafiador i vital per a la seguretat pública, es reflecteix en la retribució que va més enllà dels números. La dedicació, el professionalisme i el compromís amb la protecció de la comunitat són aspectes inavaluables que transcendeixen qualsevol xifra salarial.

 

Quantes hores treballa un Mosso d'Esquadra al dia?

Els Mossos d'Esquadra del 2024 gaudeixen de diversos avantatges laborals, incloent-hi horaris flexibles que permeten una conciliació entre la vida professional i personal. Aprofundim en els detalls dels horaris i beneficis que ofereix aquesta vocació policial.

La jornada laboral està estructurada en un total de 35 hores setmanals, sumant un total de 1554 hores al llarg de l'any. Aquesta distribució d'hores ofereix un equilibri entre la intensitat del treball i el temps lliure, permetent als Mossos d'Esquadra disposar de moments de descans i recuperació.

Un aspecte notable dels horaris dels Mossos d'Esquadra és la seva organització en cicles de 7 dies de treball seguits de 7 dies lliures. Aquesta disposició proporciona una certa flexibilitat, permetent als membres del cos gaudir d'un període substancial de temps lliure després d'un cicle de servei. En funció de la comissaria, els horaris poden variar lleugerament, amb opcions com 6 dies de treball i 2 lliures, o 4 dies de treball i 2 lliures.

Acadèmies Mossos

Check

Preparació d'Oposicions

30 anys d'experiència
Check

Prepara l'Entrevista Personal

Ens basem en casos reals
Check

Classes en Directe

Sessions amb el teu entrenador
Check

Preparació Proves Físiques

Sistema Personal Trainer 360
Check

Avaluació Contínua Individual

Seguiment amb el teu preparador
Check

Èxit d'Aprovats

Excel·lents resultats d'alumnes

Requisits Mossos d'Esquadra

Entre els requisits i exclusions mèdiques més generals, per l'accés a l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra, tenim els següents:

 

 • Tenir la nacionalitat espanyola.
 • Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o equivalent.
 • Tenir 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa
 • No estar inclòs en el quadre d'exclusions mèdiques de la convocatòria.
 • No tenir antecedents penals, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial ferma i no haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes. 
 • Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.
 • Posseir el permís de conduir vehicles de la classe B, en vigor, o permisos equivalents.

Ja no tenim requisit d'alçada mínima i els tatuatges estan permesos sempre que no siguin contraris al codi d'ètica. 

 

 • Si vols conèixer els requisits i exclusions al detall, clica al següent enllaç:

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/index.html?documentId=968127

T'INFORMEM SENSE COMPROMÍS

Emplena el formulari perquè puguem respondre't.

Comparte ésta página: